de 7 meest gemaakte fouten zijn bij het aanpassen van jouw Divi website

Pas het jaartal in de copyright op jouw Divi website zelf aan

Ontvang de gratis instructievideo
en voeg zelf het jaartal 2021 toe aan jouw Divi website.

In de instructievideo zie je stap voor stap hoe je het jaartal op 3 verschillende manieren kan toevoegen.

Ben jij iemand die vindt dat je niet goed bent met computers en websites? Krijg je al vlekken in je nek bij een update, laat staan bij een nieuwe pagina toevoegen? Ben je bang dat je hele website niet meer werkt als je iets kleins verandert? Nou, dan heb ik eigenlijk alleen maar goed nieuws: je hoort bij de 80% van mijn klanten die het niet durft om zelf de website aan te passen. Het beste nieuws: een Divi-website aanpassen is écht goed te doen.

Met deze video zet jij de eerste stap en pas jij zelf de copy right van je website aan. Hiervoor heb jij jouw webbouwer niet nodig, jij kan dit helemaal zelf!

Weet je niet zeker of je een Divi website hebt? Ontdek het in deze video.

Ontvang de gratis instructievideo voor de copyright op jouw Divi website!

Jouw online hulplijn

Hé, hallo! Loes hier — designer in hart en nieren, maar vooral in websites. Al sinds 2017 bouw ik, onder de naam Online by Louise, websites in Divi. Mijn missie? Elke ondernemer minstens zo trots maken op hun website als op hun bedrijf.

Praat ik met ondernemers over hun bedrijf, dan ga ik helemaal aan door hun enthousiasme en passie. En dan komt het moment dat ik naar hun website vraag. “Eh, ja, die loopt wat achter. Ik doe allang niet meer wat daar staat!” Of lachend: “Nou, kijk daar maar niet naar, want die is nog in mijn oude huisstijl.” Je snapt: dan tover ik het liefst meteen mijn laptop uit mijn tas om ze weer blij te maken met hun plekje op het web.

Hoe vind jij je nieuwe webdesigner, fotograaf, tekstschrijver of virtuele assistent? Misschien wel via via in plaats van Google, maar je bekijkt altijd de website. En daar vind je dan niet wat je zoekt, je komt op een 404-pagina of het lukt je niet om digitaal een afspraak te maken. Je klikt op het rode kruisje en je bent vertrokken. Zo loop je dus klanten en omzet mis. Terwijl het zo makkelijk is om een goede website te hebben en aan te passen wanneer jij wil.

Ik zou mezelf klonen als ik kon, want het liefst design ik voor iedereen een nieuwe website. Tot we zover zijn, is er Divicademy. De online academie die ervoor zorgt dat jij altijd een werkende, mooie en kloppende website hebt. Praat je dan met een ondernemer die naar je website vraagt, dan laat je meteen trots jouw domein zien. Geeft zij of hij je een compliment? Voeg je dat meteen even toe bij ‘Wat anderen zeggen’, want je website verbeteren is je nieuwe hobby.

Ontvang de gratis instructievideo voor de copyright op jouw Divi website!