Mijn februari 2023

Mijn hoogtepunten, ontdekkingen en aanraders

Even terugblikken aan het einde van de maand: Wat heb ik gedaan? Welke nieuwe dingen heb ik ontdekt? Wat heb ik (veel) gebruikt? Wat heb ik voor klanten mogen doen? Je leest het in de Mijn maand blogs.Februari was dan wel een korte maand, ik heb wel veel gedaan!

Foto’s van de shoot

Eind januari had ik een fotoshoot bij Marieke van Dulmen. Ik ben druk bezig mijn websites te vernieuwen en ik kon wel wat nieuwe frisse foto’s gebruiken.

Er zijn zo veel foto’s gemaakt en ze zijn zo mooi, dat het kiezen echt heel lastig was. Ik heb me dan ook niet helemaal gehouden aan het afgesproken aantal foto’s, maar er extra foto’s bij besteld. Hier een kleine sneakpeak. Ik kan niet wachten om de foto’s te gaan gebruiken op mijn website en voor mijn social media!

Elektrische kachel

Ik ben een echte enorme koukleum. In Mijn december 2022 kwam niet voor niets een elektrische deken voorbij als nieuwe ontdekking 😉 Ik werk de meeste dagen vanuit mijn kantoor bij ons thuis, een heerlijk fijne plek met veel licht.

Meestal ben ik de enige die thuis is, waardoor de CV stond te werken om de hele beneden verdieping te verwarmen, terwijl ik alleen maar in mijn kantoor zit. Dat kon slimmer! Dus heb ik een kleine elektrische kachel aangeschaft waarmee ik mijn kantoor verwarm, zodat de CV verwarming uit kan blijven overdag.

En oh wat ben ik daar blij mee! Het kacheltje is klein, maar heeft binnen no-time mijn kantoor verwarmd. En het is absoluut niet nodig dat ie de hele dag aan staat. ’s Ochtends even 10 minuten vol aan en omdat het niet zo’n grote ruimte is, blijft het er de rest van de dag heerlijk warm! Een dikke aanrader voor koukleumen zoals ik dus 🙂

Junglück

Een compleet andere ontdekking van deze maand: het verzorgingsmerk Junglück. Als 36’er zijn de eerste rimpeltjes in mijn gezicht te vinden en is mijn huid toch iets minder stevig dan vroegâh. Ik zag mezelf laatst in de spiegel toen ik m’n haar aan het föhnen was – dat doe ik op de kop – en tjah… laat ik zeggen dat de zwaartekracht dan laat zien dat die stevigheid echt wel minder is dan pakweg 10 jaar geleden. Nu is dit niet iets waar ik moeite mee heb hoor, maar ik merk wel dat mijn huid echt meer verzorging nodig heeft dan eerder.

Ik heb een aantal dingen besteld van het Duitse merk Junglück en ik vind het echt heerlijk spul! Bovendien is alles op natuurlijke basis, niet getest op dieren en is ook de verpakking milieuvriendelijk. Het hele idee van dit merk vind ik top.

Ik ben dol op de Hyaluron lijn; het concentraat (serum) en de dag- en nachtcrème. Ik merk dat ik steeds meer van dit merk wil kopen, puur omdat alle producten zo fijn zijn.

En nee, je hoeft niet net als ik de eerste fijne lijntjes of minder stevige huid te hebben. Junglück heeft voor elk huidtype producten.

Skivakantie

Eind februari zijn we met een grote vriendengroep (5 gezinnen, in totaal waren we met 12 volwassenen en 11 kinderen) naar Lermoos op skivakantie geweest.

De voorpret begon eerder die maand al met de pre-ski party. Even de laatste puntjes doorspreken om alles soepel te verlopen én alvast een aantal borrels drinken als voorpret. Een dikke tip voor een echte koude dag (of een pre-ski party ;-)): Warme chocomelk met een flinke scheut Baileys. Heerlijk!!

Ondanks dat ik tijdens de vakantie niet geskied heb – lang verhaal, maar laten we het er op houden dat het met mijn knieën en enkels nog geen goed idee was – heb ik echt enorm genoten. Het samen zijn met vriendinnen en hun gezinnen was heerlijk. Iedereen heeft zich enorm vermaakt in de sneeuw en we hebben ook nog een gezellige meidenavond gehad in de après-ski tent, waarbij we letterlijk op de grond hebben gelegen van het lachen. Ja, het was een goeie week!

Uiteraard wel doodop toen we thuis kwamen, maar dat is een ander verhaal.

Kennis.shop

In december heb ik het ook al genoemd; hét nieuwe betaalsysteem om aan je website te koppelen: Kennis.shop. In februari zijn er verschillende klanten van mij overgestapt naar Kennis.shop en niet zonder reden.

Kennis.shop gebruik je om – voornamelijk – diensten te verkopen. Op je website maak je een salespage; een pagina waarop je jouw dienst verkoopt. De bestelknoppen zet je door naar jouw betaalpagina op Kennis.shop. Dit systeem automatiseert al je verkopen, betalingen, facturen en belastingen. Bovendien zijn koppelingen met bijvoorbeeld een online leeromgeving ook geautomatiseerd. En in de toekomst kun je ook nog gebruik maken van affiliates – die op basis van commissie jouw product verkopen -, abonnementen en termijnbetalingen.

Het opzetten van Kennis.shop is zo eenvoudig en tegelijkertijd gaat het je zo veel werk schelen als jouw klanten bestellingen via dit systeem doen. Jij hoeft namelijk niets meer te doen! De betaling wordt door de klant gedaan en alle processen zijn geautomatiseerd. Jij hoeft daar helemaal niets meer aan te doen.

Bovendien is de betaalpagina perfect geoptimaliseerd. Kars en Parsifal – de initiatiefnemers van Kennis.shop – hebben hun jarenlange marketingervaring gebruikt om jouw omzet te verhogen.

En precies daarom zijn veel klanten overgestapt naar Kennis.shop en heb ik bij een aantal klanten de inrichting voor ze geregeld. Iedereen is enthousiast en de eenvoud van het systeem maakt het ook leuk om na te denken over nieuwe diensten om aan te bieden. Want het verkopen gaat op deze manier gewoon heel makkelijk.

Momenteel is het nog steeds mogelijk om een lifetime licentie te kopen, daarmee weet je zeker dat je een eenmalige investering doet en niet vast zit aan een abonnement. Pas als je iets verkoopt, betaal je per succesvolle transactie een klein bedrag aan vaste kosten, zoals je dat eigenlijk bij alle betaalsystemen doet.

Als je meer wilt weten over Kennis.shop, meld je aan voor een live demo of check de website van Kennis.shop.

En verder…

Las ik 2 van de 3 boeken van de Holleeder-trilogie van Astrid Holleeder uit, daarover in een volgende Mijn maand blog meer 🙂
Ging ik een dagje shoppen met mijn moeder en zusje en herontdekte in Costes Fashion! Een super leuk merk, waarvan ik in mijn hoofd had dat het altijd super duur was. Kwalitatief heel goed en (verrassend) prima geprijsd!

Zocht ik dat merk ook op Instagram: @costesfashion

Ben ik heel druk geweest met het redesignen van mijn website Online by Louise. Het is nog niet helemaal af, maar ik hoop dat ie volgnede maand online kan! Uiteraard lees je dat in het volgende maandoverzicht.

De korte maand februari zat vol met voornamelijke leuke en gezellige dingen. Wil je meer weten over iets wat ik in deze blog benoem? Stuur me een berichtje, ik help je graag verder.

Liefs, Loes

Deze blog bevat mogelijk affiliate links. Ik heb enkel affiliate samenwerkingen met partijen waar ik 100% achter sta.