de 7 meest gemaakte fouten zijn bij het aanpassen van jouw Divi website

Jouw Divi website vol vertrouwen
zélf onderhouden en verbeteren

Ontvang het gratis e-book en ontdek wat
de 7 meest gemaakte fouten zijn
bij het aanpassen van jouw Divi website.

Uiteraard leg ik je uit hoe jij deze fouten kunt voorkomen, zodat je moeiteloos zelf aanpassingen kan doen aan jouw website.

Als je dit gratis e-book downloadt, krijg je ook regelmatig gratis tips en tricks. Ik beloof dat ik je niet zal spammen. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Ben jij iemand die vindt dat je niet goed bent met computers en websites? Krijg je al vlekken in je nek bij een update, laat staan bij een nieuwe pagina toevoegen? Ben je bang dat je hele website niet meer werkt als je iets kleins verandert? Nou, dan heb ik eigenlijk alleen maar goed nieuws: je hoort bij de 80% van mijn klanten die het niet durft om zelf de website aan te passen. Het beste nieuws: een Divi-website aanpassen is écht goed te doen.

Met dit e-book voorkom je de zeven grootste fouten die ondernemers maken bij het aanpassen van hun website. Na het lezen van dit e-book, is de kans minimaal dat je problemen krijgt met je website. Deze tips helpen je over je angst heen en zorgen ervoor dat je juist zin krijgt in het aanpassen van je website.

Weet je niet zeker of je een Divi website hebt? Ontdek het in deze video.

Dit levert het e-book jou op:

  • je website altijd up-to-date te houden en beter beveiligd tegen ongewenste indringers dan inloggen met je DigiD
  • het maximale uit jouw online plek te halen, doordat je altijd je eigen website kan aanpassen: een nieuw aanbod, hogere prijzen, een nieuw project in je portfolio of die ene review toevoegen waar je zo trots op bent
  • ervoor te zorgen dat jij met vertrouwen en plezier aan je website werkt
  • je vindbaarheid in Google te verbeteren met een website die regelmatig een opfrisbeurt krijgt
Ontvang het gratis e-book en haal het maximale uit jouw Divi website!

Als je dit gratis e-book downloadt, krijg je ook regelmatig gratis tips en tricks. Ik beloof dat ik je niet zal spammen. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Jouw online hulplijn

Hé, hallo! Loes hier — designer in hart en nieren, maar vooral in websites. Al sinds 2017 bouw ik, onder de naam Online by Louise, websites in Divi. Mijn missie? Elke ondernemer minstens zo trots maken op hun website als op hun bedrijf.

Praat ik met ondernemers over hun bedrijf, dan ga ik helemaal aan door hun enthousiasme en passie. En dan komt het moment dat ik naar hun website vraag. “Eh, ja, die loopt wat achter. Ik doe allang niet meer wat daar staat!” Of lachend: “Nou, kijk daar maar niet naar, want die is nog in mijn oude huisstijl.” Je snapt: dan tover ik het liefst meteen mijn laptop uit mijn tas om ze weer blij te maken met hun plekje op het web.

Hoe vind jij je nieuwe webdesigner, fotograaf, tekstschrijver of virtuele assistent? Misschien wel via via in plaats van Google, maar je bekijkt altijd de website. En daar vind je dan niet wat je zoekt, je komt op een 404-pagina of het lukt je niet om digitaal een afspraak te maken. Je klikt op het rode kruisje en je bent vertrokken. Zo loop je dus klanten en omzet mis. Terwijl het zo makkelijk is om een goede website te hebben en aan te passen wanneer jij wil.

Ik zou mezelf klonen als ik kon, want het liefst design ik voor iedereen een nieuwe website. Tot we zover zijn, is er Divicademy. De online academie die ervoor zorgt dat jij altijd een werkende, mooie en kloppende website hebt. Praat je dan met een ondernemer die naar je website vraagt, dan laat je meteen trots jouw domein zien. Geeft zij of hij je een compliment? Voeg je dat meteen even toe bij ‘Wat anderen zeggen’, want je website verbeteren is je nieuwe hobby.

Ontvang het gratis e-book en ga direct aan de slag met jouw Divi website!

Als je dit gratis e-book downloadt, krijg je ook regelmatig gratis tips en tricks. Ik beloof dat ik je niet zal spammen. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.