Zélf jouw unieke website maken

Onmogelijk? Nee hoor, jij kan dit écht!

Met de Divi Startersgids ontdek jij stap voor stap hoe je dit doet dankzij eenvoudige voorbeeldvideo’s.

Vanaf eind oktober kan je aan de slag.
Meld je nu aan op de interesselijst, zodat je op de hoogte bent wanneer de verkoop start.

De DIVI Startersgids - zelf jouw unieke website bouwen

Stel je voor…

Je hebt al een website, maar bent er niet tevreden over en je wilt graag een nieuwe website. Of je bent net begonnen met je bedrijf en hebt een website nodig. Deze laten bouwen is op dit moment niet mogelijk binnen je budget, dus je hebt besloten dit zelf te gaan doen.

Je bent super blij met je bedrijfsnaam, je nieuwe logo of branding en hebt een duidelijk beeld van wat je wilt uitstralen naar de wereld. Je bent helemaal enthousiast en hebt echt zin om aan de slag te gaan met je website, want daarop gaat alle samen komen.

Dat enthousiasme wordt al snel minder wanneer je je eerste stappen van jouw avontuur op het wereldwijdeweb zet. Je wordt overspoeld met allerlei technische termen: domeinnaam, hosting, wordpress, HTML, CSS. Je hebt geen idee wat dit allemaal betekent en vraagt je af of je dit ooit gaat begrijpen. En wat heb je nou precies nodig?

De dagen gaan voorbij, je investeert uren en uren in het doorspitten van blogs van websitebouwers, het bekijken van – veelal engelse – video’s over hoe je jouw website werkend kan krijgen. Je probeert verschillende templates, maar wat je ook probeert, het wordt niet zoals je voor ogen had. Je vraagt je af: hoe krijg ik het in vredesnaam voor elkaar om een mooie website te maken?

Inmiddels is het weken – of zelfs maanden – later en je website is nog steeds niet online. Je bent totaal niet tevreden over hoe de site eruit ziet en niet alles werkt zoals je wilt. En je blijft de onzekerheid voelen: wat als je iets verkeerd doet en je alles in één keer kwijt bent?

Eigenlijk is er maar één conclusie: Je website bezorgt je alleen maar frustratie en irritatie in plaats van nieuwe klanten en opdrachten. Maar je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar krijgt.

Wat nou als ik je vertel dat ik je daarbij kan helpen en het echt anders kan? Dat je zelf jouw website bouwt zonder uren te verspillen aan het lezen van teksten en bekijken van video’s waarmee je toch niet verder mee komt?
Dat je stap voor stap meegenomen wordt in het hele proces, waardoor je niet in dezelfde valkuilen valt en een site lanceert die doet wat je voor ogen had: nieuwe klanten en opdrachten binnen halen!

Eind oktober opent de Divi Startersgids: jouw online handleiding met voorbeeldvideo’s over hoe jij een mooie en goedwerkende website bouwt binnen 6 weken.

Om op de hoogte gehouden te worden over wanneer de lancering van start gaat, schrijf je je in op de interesselijst.
Om de voorpret alvast te vergroten, stuur ik je tot die tijd ook wat handige tips toe. Daarmee kan je direct praktisch aan de slag zodra je toegang hebt tot de Divi Startersgids!

De Divi Startersgids in het kort:

Bekijk de video's

Ontdekt wat jij precies nodig hebt en hoe je een mooie website bouwt

Bouw je website

Ga zonder frustratie aan de slag met je site en weet precies hoe je dit doet

Tijd voor champagne!

Lanceer jouw mooie én
goedwerkende site

Bekijk de video's

Ontdekt wat jij precies nodig hebt en hoe je een mooie website bouwt

Bouw je website

Ga zonder frustratie aan de slag met je site en weet precies hoe je dit doet

Tijd voor champagne!

Lanceer jouw mooie én
goedwerkende site

De Divi Startersgids, hoe werkt het?

De online training start eind oktober. No worries, uiteraard ontvang jij ruim op tijd je inloggegevens waarmee je 6 maanden lang toegang hebt tot de digitale leeromgeving. Daar laat ik je zien hoe je je eigen website bouwt.

De training bestaat uit video’s waarin ik samen met jouw alle stappen doorloop, laat zien wat de mogelijkheden zijn en – heel belangrijk – hóe je dit aanpakt.
Je ontvangt direct toegang tot alle video’s, waardoor je in jouw eigen tempo aan de slag kan.

Daarnaast is er maandelijks een live Q & A via zoom. Kan je hier niet live bij zijn? Geen probleem! Ik maak een opname en die vindt je terug in de online omgeving, zodat je deze kan bekijken wanneer het jou uit komt.

Bonus: tijdens deze 6 maanden mag jij ook aansluiten bij de maandelijkse ‘Werk-aan-je-website’-dag voor de Divi members. Deze dag beginnen we met een live Q&A, dus een extra moment om jouw vragen te stellen! En heb je geen vragen, sluit dan vooral aan om gemotiveerd aan de slag te gaan met je website.

Met behulp van deze video’s en de mogelijkheden om vragen te stellen, bouw jij een prachtige én goed functionerende website!

Hoe werkt de Divi Startersgids?
Nooit meer…

omzet mislopen doordat je een verouderde of misschien zelfs helemaal geen website hebt

stressvlekken in je nek, omdat je ein-de-lijk met je website aan de slag bent gegaan, maar je het niet voor elkaar krijgt dat het er goed uit ziet

kostbare uren besteden aan het zoeken naar de uitleg die je nodig hebt om aanpassingen te doen (die vervolgens verouderd blijkt en niet klopt)
lastige video’s in het Engels bekijken
je laten tegenhouden doordat je iets niet (zeker) weet of niet aandurft
Wel altijd…
een website die (voor je) werkt, met de juiste informatie

met vertrouwen aan de slag met je website: je weet zeker dat het werkt

de preview bekijken en tevreden lachen: dít is hoe je je het voor ogen had

eenvoudige, Nederlandstalige video’s met stap voor stap uitleg, waardoor je in jouw eigen tempo een mooie website bouwt

geld besparen op een webdesigner, want je kan alles zelf

De Divi Startersgids, wat krijg je allemaal?

6 maanden toegang tot alle video's

Stap voor stap neem ik je mee in de wereld van websites. Van A tot Z laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn en hoe je dit zelf aanpakt

6x live Q & A - t.w.v. 540 euro

Elke maand is er een live Q & A via zoom. Tijdens deze Q & A kan jij al jouw vragen stellen. Bovendien is dit een leuke mogelijkheid om te delen zien wat je gemaakt hebt, zodat je direct kan horen wat andere daar van vinden. Kan je er niet bij zijn? Ik maak een opname en deze vindt je terug in de online omgeving.

Het DIVI thema - t.w.v. 250 euro

In deze online training maak ik gebruik van het WordPress thema Divi. Deze krijg je van mij kado, zodat je daar geen extra kosten voor hebt. Bovendien kan je hierdoor direct aan de slag met je website!

BONUS: live Q & A Werk-aan-je-website-dag - t.w.v. 540 euro

Voor de deelnemers van het Divi membership (dat vooral gericht is op het aanpassen en onderhouden van je website) is er maandelijks de Werk-aan-je-website-dag. Een perfecte stok achter de deur om met je website bezig te gaan. Deze dag beginnen we met een live Q&A en daar mag jij ook bij zijn. Een éxtra moment om jouw vragen te stellen! En heb je geen vragen, dan is het fijn om alsnog aan te sluiten zodat je met je site aan de slag kan.

Earlybird BONUS: mijn persoonlijke feedback

Met mijn jarenlange ervaring als webdesigner kijk ik met een compleet ander oog naar jouw website dan jij zelf. Daarom mag je – binnen drie maanden nadat je gestart bent met de Divi Startersgids – jouw gebouwde site naar me doorsturen. Ik maak een video waarin ik je hele website doorloop. Met de tips die ik je geef, maak je jouw site nog waardevoller wordt voor jouw toekomstige klanten

Wie is die designer?

Hola! Loes hier — een creatieve nerd en laat dat nou net de perfecte combinatie zijn voor een webdesigner. Sinds 2017 bouw ik websites voor de meest leuke klanten met mijn bedrijf Online by Louise. Mijn missie? Elke ondernemer minstens zo trots maken op hun website als op hun bedrijf.

Praat ik met ondernemers over hun bedrijf, dan ga ik helemaal aan door hun enthousiasme en passie. En dan komt het moment dat ik naar hun website vraag. “Eh, ja, die loopt wat achter. Ik doe allang niet meer wat daar staat!” Of lachend: “Nou, kijk daar maar niet naar, want die is nog in mijn oude huisstijl.” Je snapt: dan tover ik het liefst meteen mijn laptop uit mijn tas om ze weer blij te maken met hun plekje op het web.

Hoe vind jij je nieuwe webdesigner, fotograaf, tekstschrijver of virtuele assistent? Misschien wel via via in plaats van Google, maar je bekijkt altijd de website. En daar vind je dan niet wat je zoekt, je komt op een 404-pagina of het lukt je niet om digitaal een afspraak te maken. Je klikt op het rode kruisje en je bent vertrokken. Zo loop je dus klanten en omzet mis. Terwijl het zo makkelijk is om een goede website te hebben en aan te passen wanneer jij wil.

Ik zou mezelf klonen als ik kon, want het liefst design ik voor iedereen een nieuwe website. Tot we zover zijn, is er Divicademy. De online academie die ervoor zorgt dat jij altijd een werkende, mooie en kloppende website hebt. Praat je dan met een ondernemer die naar je website vraagt, dan laat je meteen trots jouw domein zien. Geeft zij of hij je een compliment? Voeg je dat meteen even toe bij ‘Wat anderen zeggen’, want je website verbeteren is je nieuwe hobby.

Loes - creatieve nerd

Ga aan de slag met de Divi Startersgids en bouw zelf jouw website!

online training  –  6 maanden

Online leeromgeving met voorbeeld video’s

6 x live Q & A  –  t.w.v. € 540

DIVI thema  –  t.w.v. € 249

Bonus: toegang tot ‘Werk-aan-je-website’ dag-  t.w.v. € 540

Earlybird bonus: persoonlijke feedback op jouw website

Meest gestelde vragen

Hoe werkt de earlybird bonus waarbij ik persoonlijke feedback krijg?

Binnen 3 maanden nadat jij gestart bent met de Divi Startersgids, stuur je mij een linkje van jouw website toe. Ik bekijk heel zorgvuldig alle pagina’s die jij gebouwd hebt en denk met mijn jarenlange ervaring als webdesigner graag met je mee.

Jij ontvangt een video waarin ik jouw website doorloop en je tips geef hoe je jouw website nog waardevoller kan maken. 

Ik heb totaal niet technisch en handig met websites. Kan ik hier dan wel iets mee?

Ja, juist! Zeker voor mensen zonder technische kennis is Divicademy ideaal. Je leert hoe je je website onderhoudt, stap voor stap. In de video’s zie je precies hoe het werkt — je hoeft alleen maar na te doen wat je ziet. Herkenbaar en eenvoudig te volgen.

Er zijn online al veel video’s te vinden over Divi. Waarom is de Divi Startersgids toch handig?

Klopt, er zijn online heel veel video’s te vinden. Er zitten alleen wel veel nadelen aan. De video’s zijn vaak verouderd; Het Divi thema ontwikkelt zich continu waardoor een video al snel niet meer klopt. Ook kost het vinden van de juiste video vaak veel tijd, doordat er andere termen in de video titel worden gebruikt dan waar jij op zoekt. Bovendien zijn zo goed als alle video’s in het Engels. En laten we eerlijk zijn, Nederlandse video’s zijn toch het fijnst?
In Divicademy zijn alle video’s up-to-date. Is er een grote update van Divi? Dan zorg ik er voor dat je alle ins & outs van die update in een handige video terug vindt. De video’s zijn ingedeeld in logische categorieën en er is een uitgebreide zoekmogelijkheid om je te helpen de juiste video te vinden. En uiteraard zijn alle video’s in het Nederlands.

Kan ik alleen video's kijken of is de informatie ook uitgeschreven?

De Divi Startersgids bestaat voor 100% uit filmpjes. Een bewuste keus, want mijn ervaring is dat het heel fijn is dat je meteen ‘mee kan doen’. Je ziet in de schermopname precies wat ik doe, stap voor stap. Je herkent de omgeving, weet precies waar je moet klikken en alles kan — dankzij de pauzeknop — op je eigen tempo.

Op dit moment zijn de video’s niet ondertiteld, maar dit is iets wat ik op termijn wel wil doen. Wil jij weten wanneer ik de ondertiteling heb toegevoegd? Stuur me even een mailtje.

Zijn de video's ondertiteld?

De video’s zijn niet ondertiteld. Ik wil jullie zo snel mogelijk de nieuwe video’s bieden en ondertiteling kost heel veel tijd. Na elke update werk ik eventuele aanpassingen meteen uit en neem ik die op, dus ook daar is snelheid fijn — zo is Divicademy altijd up to date. Het kan zijn dat ondertiteling ooit toegevoegd wordt, maar niet op korte termijn. Wil je het als eerste weten als dit wel het geval is? Stuur me dan een e-mail.

Hoe lang heb ik toegang?

De Divi Startersgids is een online training van 6 maanden. In die 6 maanden heb je onbeperkte toegang tot de video’s en kan je aansluiten bij 6 maandelijkse Q & A’s. Wanneer de 6 maanden bijna voorbij zijn, ontvang je info over de verleng mogelijkheden.

Kan ik mijn toegang verlengen?

Yes dat kan! Wanneer de 6 maanden bijna voorbij zijn, ontvang je info over de verleng mogelijkheden.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een mailtje — ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk!

Ga aan de slag met de Divi Startersgids en bouw zelf jouw website!

online training  –  6 maanden

Online leeromgeving met voorbeeld video’s

6 x live Q & A  –  t.w.v. € 540

DIVI thema  –  t.w.v. € 249

Bonus: toegang tot ‘Werk-aan-je-website’ dag-  t.w.v. € 540

Earlybird bonus: persoonlijke feedback op jouw website